VitaValley introduceert de VitaValley Academie; Masterclasses voor en door professionals met onderwerpen zoals Social Return on Investment, Leiderschap & Innovatie en uitleg over het Nederlandse zorgstelsel.

De eerste Masterclasses beginnen in maart 2020 en de inschrijvingen zijn geopend!

Waarom?
Innovaties in zorg en welzijn zijn niet alleen onvermijdelijk maar ook enorm belangrijk. Als projectleider, leidinggevende, adviseur, ondernemer, directeur, beleidsmaker, deelnemer in programma’s en financier in de zorg en het sociaal domein krijg je er ongetwijfeld mee te maken. 

En wellicht heb je al gemerkt dat innovatieve projecten in de zorg een andere aanpak behoeven. Hoe pak je dat aan? Welke kennis over het zorgstelsel heb je daarvoor nodig? Hoe implementeer je innovaties in de zorg? Hoe smeed je productieve coalities? Welke vaardigheden kun je daarin ontwikkelen als professional? Hoe meet je de impact van je innovatieve project? Hoe zorg je voor een duurzame financiering?  Al deze vragen komen aan bod in de Masterclasses, waarin we onze kennis, samen met jou, verder zullen ontwikkelen. 

De VitaValley Academie heeft als doel om kennis te delen middels het vermenigvuldigen van verbeteringen.  

Wat?

Masterclass SROI – Hoe kom je tot duurzame financiering?
In deze masterclass Social Return on Investment werken we volgens de beproefde internationale SROI methodologie. Tijdens deze intensieve meerdaagse masterclass maak je een kosten/batenanalyse van je eigen project. Aan de hand van achtergrondinformatie, instructies, dialogen en simulaties maak je je de stof eigen en ben je in staat om zelf een Quickscan impactanalyse te maken. Zo ga je in gesprek met interne en externe stakeholders; een SROI is geen technische invuloefening maar een middel om effectieve coalities te ontwikkelen. 

Lees hier meer, of ga naar het aanmeldformulier. 

Masterclass Leiderschap & Innovatie – Versterk je handelingsrepertoire in een complex veld.
Tijdens deze tweedaagse masterclass krijg je concrete handvatten voor het succesvol implementeren van innovaties in de zorg. We focussen op coalitievorming, businesscases, het stelsel en leiderschap. De casuïstiek van de deelnemers staat centraal.

Lees hier meer, of ga naar het aanmeldformulier.

Masterclass het zorgstelsel in een middag – Begrijp hoe het systeem werkt

Tijdens deze masterclass nemen we je mee in de wereld van vier wetten, te weten de Zorgverzekeringswet, Wet Langdurige Zorg, Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugdwet. Je krijgt kennis over de achtergronden bij ons stelsel en de werking ervan voor verschillende stakeholders. Tevens bespiegelen we de toekomst: welke kansen en belemmeringen zijn er in een veld met arbeidsmarktkrapte, een toename van technologie en kosten?

Lees hier meer, of ga naar het aanmeldformulier.

Masterclass Duur Prijs 

Social Return On Investment

Hoe kom je tot duurzame financiering van innovaties? Maak een quickscan-impactanalyse van je eigen innovatie

3,5 dag, verspreid € 2.950,- excl. BTW

Leiderschap & Innovatie

Versterk je handelingsrepertoire in een complex veld

2 dagen aaneensluitend € 2.150,- excl. BTW

Masterclass het zorgstelsel in een middag

Begrijp hoe het systeem werkt

1 middag  € 395,- excl. BTW

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met academie@vitavalley.nl