Masterclasses

Innovaties in zorg en welzijn zijn niet alleen onvermijdelijk maar ook enorm belangrijk. Als projectleider, leidinggevende, adviseur, ondernemer, directeur, beleidsmaker, deelnemer in programma’s en financier in de zorg en het sociaal domein krijg je er ongetwijfeld mee te maken. En wellicht heb je al gemerkt dat innovatieve projecten in de zorg een andere aanpak behoeven.

Hoe pak je dat aan? Welke kennis over het zorgstelsel heb je daarvoor nodig? Hoe implementeer je innovaties in de zorg? Hoe smeed je productieve coalities? Welke vaardigheden kun je daarin ontwikkelen als professional? Hoe meet je de impact van je innovatieve project? Hoe zorg je voor een duurzame financiering?  Al deze vragen komen aan bod in de VitaValley Masterclasses, waarin we onze kennis, samen met jou, verder ontwikkelen.

De VitaValley Academie heeft als doel om kennis te delen middels het vermenigvuldigen van verbeteringen. 

Op verzoek verzorgt VitaValley Masterclasses, bijvoorbeeld omtrent Social Return on Investment-analyses, coalitievorming, planvorming en leiderschap. Mail ons uw verzoek en we nemen contact op: info@vitavalley.nl