14 november – 15.00-16.00 uur

Webinar Veiligheid & privacy

In samenwerking met onze gewaardeerde samenwerkingspartners van Baker Tilly richten we deze interactieve webinar in. De Europese Unie kent één privacywet passend bij de gedigitaliseerde samenleving van nu. Internationaal wordt de AVG de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd. In Nederland vervangt de AVG de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het toepassen van een goed AVG beleid is cruciaal voor een succesvol implementatie traject. Hoe richt je dit goed in? Waar moet aan worden voldaan? Hoe zorg je ervoor dat je in de verschillende implementatiefases met de e-health toepassing, de privacy regels goed handhaaft? Dit zijn voorbeelden van vragen die we in dit webinar zullen bespreken.

Schrijf voor nu vast 14 november in uw agenda en registreer u via deze link.

Heb je specifieke vragen / onderwerpen die je tijdens deze webinar graag beantwoord zou willen zien, mail die dan voor 1 november aan skok@vitavalley.nl. Dan houden we hier rekening mee in de voorbereiding.

__

21 november

Tweede Bijeenkomst Innovatieclusters

Wij komen graag in november bij elkaar met de volgende veertien gehonoreerde SET-aanvragen. Een goed moment om onderling kennis te maken en kennis te nemen van elkaars projecten. Uiteraard zullen wij ook wat toelichten over de (aankomende) activiteiten van SET-up en horen we graag waar jullie behoefte aan hebben.

De bijeenkomst is voor alle personen (projectleiders, adviseurs, projectexperts, etc.) die betrokken zijn bij de verschillende partijen van het innovatiecluster (zorgaanbieder, inkoper, leverancier, zorgcentrale, kennisinstelling, etc.). U kunt deze uitnodiging desgewenst doorsturen aan hen.

Schrijf voor nu vast 21 november in uw agenda en registreer u via deze link.

Heel graag tot dan!

Datum:   Donderdag 21 november 2019
Locatie:  Landgoed Groot Zonneoord – Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede
Tijd:        13.30 – 16.30 uur met een gezamenlijke borrel ter afsluiting
Kosten:   Geen

__

2 december – 13.30-17.00 uur

Training Impact met eHealth:

Het maken van een goede maatschappelijke businesscase. 

In samenwerking met Vilans organiseren we deze intensieve en inspirerende training over het opbouwen van een goed onderbouwde maatschappelijke business case. Vilans bijt het spits af met het delen van een aantal concrete cases van een drietal e-health toepassingen. Zij zal de door haar geleerde lessen uit hun programma ‘Maatschappelijke business cases’ met jullie delen. Daarna gaan we echt samen aan de slag, o.a. met de methodiek van Social Return on Investment analyse. Het is in deze training niet de bedoeling alleen te luisteren 😊. Als het goed is ga je naar huis met een aanzet onder de arm.

Schrijf voor nu vast 2 december november in uw agenda en registreer u via deze link.

__

Heeft u tussentijdse vragen over deze bijeenkomsten of activiteiten? Mail ons dan gerust.