Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Gratis

EVENT || Ga of ben je aan de slag met implementatie van zorgtechnologie? Doe dan mee aan de inspirerende leersessie van VitaValley en iXperium Health. We laten zien welke kennis(producten) je als zorgprofessional kunt halen op het platform van VitaValley. Hier leer je van de ervaringen van verschillende deelnemers van vier jaar Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) en de waarde van een Community of Practice (SET-up) van VitaValley

 

Daarnaast nemen we je mee in de mogelijkheden van de implementatiescan die is ontwikkeld door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze scan helpt je na te denken over factoren die in de implementatie een rol spelen, om de kans op succesvolle implementatie te vergroten.

Na de inhoudelijke sessies, ontdek je met een interactief spel welke competenties jij of jouw team nodig hebben op het gebied van werken met technologie in de dagelijkse praktijk zodat je hier mee aan de slag kunt.

Mis deze kans niet om bij te dragen aan de vernieuwing in de zorg. Schrijf je nu in en maak deel uit van een Leven Lang Ontwikkelen in de zorgsector!

 

Organiserende organisaties

VitaValley
Hogeschool Arnhem Nijmegen

Waar en wanneer?

HAN, locatie Nijmegen, Kapittelweg 33, 6525 EN Nijmegen

dinsdag 30 januari 2024 van 15:00 tot 17:00 uur

 

Aanmelden via de website SlimmeZorgEstafette2024.nl

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.slimmezorgestafette2024.nl/programma-onderdelen/sessie/25d124b5/

Locatie

HAN Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen, 6525 EN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Slimme Zorg Estaffette 2024
Bekijk de site van Organisator