VitaValley op het Mobile Healthcare event. Ben je erbij?

VitaValley op het Mobile Healthcare event. Ben je erbij?

Geplaatst op: 4 november 2019

Donderdag 7 november is het weer tijd voor hét jaarlijkse ontmoetingspunt over digital health: het Mobile Healthcare – Data Driven Healthcare en OuderenzorgTECH event in de Jaarbeurs in Utrecht en wij zijn er ook bij.

E-health voor ouderen: heel gewoon
Hoe kunnen we technologische toepassingen een plek geven in wonen, leven, ondersteuning en zorg voor ouderen? Hoe kunnen slimme technologische innovaties en ICT- oplossingen de zelfredzaamheid en het welzijn van ouderen bevorderen? En wat onderneemt VWS aan acties om dit te stimuleren?

Om 15:30 geven Noor Focken en Rick Hagelstein in Zaal 3 een toelichting vanuit de VWS programma’s Langer Thuis en Thuis in het Verpleeghuis. Samen met Pim Ketelaar van VitaValley lichten zij de mogelijkheden en ervaringen met de Stimuleringsregeling E-Health (SET) toe.

Break-out sessie: Samenwerken aan opschalen E-health
Pasquelle van Ruiten van VitaValley begeleidt tijdens dit congres daarnaast de break-out sessie ‘Samenwerken aan opschalen E-health’. De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) geeft een impuls aan bestaande e-health in de reguliere zorg aan en ondersteuning van mensen thuis. Onder begeleiding van VitaValley vertellen zorgaanbieders met een gehonoreerde SET-aanvraag hoe zij samenwerken aan het structureel inzetten van e-health in het zorgproces. In deze sessie krijg je de nodige tips & tricks over het doen van een aanvraag.

Details
Datum:
Donderdag 7 november 2019

Locatie:
Media Plaza & Super Nova – Jaarbeurs, Entree Oost
Croeselaan 6, 3521 CA Utrecht

Bekijk hier het volledige programma en meld je aan!