De Vitaal Thuis Toolbox voor burgers en mantelzorgers

De Vitaal Thuis Toolbox voor burgers en mantelzorgers

Geplaatst op: 24 januari 2017

Vitaal Thuis staat voor langer zelfstandig, veilig en vertrouwd thuis wonen door de slimme inzet van technologie. Hoe kunt u snel zorg inroepen als dat nodig is? Hoe kiest u de juiste beeldzorg-tool? Met andere woorden: hoe zorgen we ervoor dat thuiszorgtechnologie bruikbaarder, betrouwbaarder én beter betaalbaar wordt voor iedereen?

Vitaal Thuis Toolbox

In het Vitaal Thuis programma stellen we ons tot doel om thuiszorgtechnologie voor iedereen beschikbaar te maken. Zodat u snel professionele hulp kunt inroepen of familieleden op afstand kunt inschakelen. In onderstaande publicatie vindt u een overzicht van de beschikbare documenten en informatie van Vitaal Thuis. Vitaal Thuis kan u helpen om langer zelfstandig thuis te wonen, ondersteund door technologie. We hebben deze Vitaal Thuis Toolbox ontwikkeld in het kader van de E-healthweek 2017.

[download id=”3645″]

 

Over de E-healthweek

Van zaterdag 21 t/m vrijdag 27 januari organiseren meer dan 200 organisaties in Nederland E-health activiteiten gericht op patiënten, zorgverleners en burgers. Zo kan je een kijkje nemen in ‘slimme huizen’ die mensen ondersteunen in het langer thuis wonen, openen zorginstellingen en ‘het dementiehuis van de toekomst’ hun deuren en richten ziekenhuizen speciale ruimtes in om E-health toepassingen te ervaren. Minister Schippers en staatssecretaris Van Rijn trekken deze week door Nederland om diverse activiteiten te bezoeken. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten op www.ehealthweek.net.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Vitaal Thuis programma of heeft u een vraag? Kijk dan op www.vitaalthuis.org.