Resultaten vieren tijdens Vitaal Thuis coalitiebijeenkomst

Resultaten vieren tijdens Vitaal Thuis coalitiebijeenkomst

Geplaatst op: 28 november 2016

Op donderdag 8 december organiseren we een feestelijke afsluiting van een succesvolle eerste fase van Vitaal Thuis voor alle coalitiepartners.

In de periode tussen de start van Vitaal Thuis in 2013 en nu is er ontzettend veel gebeurd. De coalitiepartners hebben intensief samengewerkt en hebben mooie resultaten geboekt. In de afgelopen periode is de Vitaal Thuis coalitie steeds verder gegroeid, tot inmiddels ruim 60 partners. Zij werken samen aan het breed implementeren van bruikbare, betrouwbare én betaalbare thuiszorgtechnologie. Gezamenlijk hebben zij een aantal zeer concrete en relevante deliverables opgeleverd. De komende periode blijven zich inzetten voor de realisatie van 10.000 implementaties van Vitaal Thuis gespecificeerde thuiszorgtechnologie oplossingen.

Samenwerken aan langer thuis wonen
Op 8 december delen we de resultaten van deze eerste fase met elkaar. Maar dat betekent niet dat Vitaal Thuis na 2016 ‘klaar’ is. Integendeel: het Vitaal Thuis motto ‘Samenwerken aan langer thuis wonen’ is actueler dan ooit. Naast thuiszorgtechnologie zijn er nog meer uitdagingen rondom langer thuis wonen waar Vitaal Thuis de krachten voor wil bundelen: ziekenhuiszorg thuis (Hospital@Home toepassingen) en Vitaal Thuis in de wijk. Ook daarover gaan we met de Vitaal Thuis partners op 8 december in gesprek.

Partner worden
Wilt u ook een vruchtbare bijdrage leveren aan de Vitaal Thuis coalitie? Wordt dan coalitiepartner. Meer weten? Neem contact op met Pasquelle van Ruiten (pvanruiten@vitalinnovators.nl).