25 november: Quli Experience 2019

25 november: Quli Experience 2019

Geplaatst op: 7 oktober 2019

In Nederland zijn Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO) in opkomst. Quli is een PGO met het MedMij-label. Ook wet- en regelgeving en (subsidie-)programma’s zoals VIPP, InZicht, OPEN en Babyconnect beogen gegevensuitwisseling met PGO’s. Op maandagmiddag 25 november organiseert Quli de 4e Quli Experience, samen met Rabobank Nederland.

Die middag zijn er vier sessies over implementatie van het PGO in gehandicaptenzorg, ziekenhuis- en GGZ-zorg en in ouderzorg. Vertegenwoordigers van zorgorganisaties en gebruikers van Quli verzorgen deze presentaties. Op de informatiemarkt kunt u met hen en anderen in gesprek.

Bestuurders, managers en professionals kunnen samen met (vertegenwoordigers van) patiënten en cliënten inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen inzake implementatie en opschaling van gebruik van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO).

In 2019 is het thema: “Quli voor iedereen”. Michel van Schaik, Directeur Gezondheidszorg Rabobank, en Hans ter Brake zijn uw gastheren. De dagvoorzitter tijdens deze middag is Bas Westerweel.

Meer (praktische) informatie vindt u hier.