20 februari: Bootcamp sessie SET aanvraag schrijven

20 februari: Bootcamp sessie SET aanvraag schrijven

Geplaatst op: 29 januari 2020

Ben jij van plan om een SET (Stimuleringsregeling E-health Thuis) aanvraag te schrijven en wil je hier graag wat hulp bij? Kom dan naar onze bootcamp sessie! Lees onderaan dit bericht hoe je deel kunt nemen.

Wat houdt het in?
Om zorgaanbieders (hoofdaanvragers) goed op weg te helpen, organiseren ZonMw, RVO en VitaValley donderdag 20 februari een workshop (bootcamp sessie) voor het schrijven van een SET aanvraag. Tijdens deze sessie vertellen verschillende partijen en gehonoreerde SET aanvragers je alle in’s en out’s over het doen van een aanvraag. Na afloop weet je tot in detail hoe een aanvraag in elkaar steekt. Je loopt de deur uit met praktische (voorbeeld)middelen in handen om een aanvraag te schrijven en/of je hebt delen van de aanvraag al op hoofdlijnen geschreven.

Waar en wanneer?
De bootcamp sessie vind plaats op donderdag 20 februari bij ZonMw in Den Haag. In het ochtendprogramma van 09.30 – 13.00 zijn de verschillende partijen en gehonoreerde SET aanvragers aan het woord. In het middag gedeelte van 13.00 – 15.00 is er gelegenheid om zelf aan je aanvraag te werken. Er is dan tevens gelegenheid om vragen te stellen aan RVO, ZonMw en VitaValley.

Kijk hier voor meer informatie en het hele programma.

Deelname
LET OP! Een voorwaarde voor deelname aan de bootcamp sessie is een ingediende QuickScan waarop RVO reactie heeft gegeven dat het plan/idee in de QuickScan voldoet of bijna voldoet aan de formele eisen vanuit RVO. In dat geval ontvang je een uitnodiging voor de Bootcamp sessie. De QuickScan dient uiterlijk 10 februari ingediend te zijn bij RVO. Er wordt dus enige voorkennis verondersteld bij de deelnemers.