Warande sluit zich aan bij VitaValley

Warande sluit zich aan bij VitaValley

Geplaatst op: 9 september 2013

Warande is een middelgrote ouderenzorgorganisatie in het midden van het land. Warande was op zoek naar effectieve ondersteuning om innovatie op zorg- en bedrijfsvoeringsgebied te versnellen. Een paar maanden geleden kwamen we in contact met VitaValley. In de informatie van VitaValley zagen we diverse kansrijke aanknopingspunten. Tijdens aanvullende, verkennende gesprekken bleken er inderdaad verschillende onderwerpen en thema’s waarmee Warande ook aan de slag is of binnen afzienbare tijd aan de slag wil gaan.

Een belangrijk en actueel thema is voor ons de vormgeving en positionering van de GRZ zorg. De VitaValley initiatieven op het gebied van het ontwikkelen van ketens voor de geriatrische revalidatie en herstelzorg vormen een voorbeeld waarvan Warande verwacht dat deze hoge toegevoegde waarde kan hebben voor de eigen innovatie-inzet. Maar ook onderwerpen als bewegen en eten & drinken, ECD en cliënten portaal sluiten bijzonder goed aan bij onze speerpunten.

De samenstelling van het netwerk en het concept waarmee kennis wordt gedeeld zijn ook overwegingen geweest om in te stappen.

Tenslotte is de VitaValley hands-on aanpak een belangrijk argument. Het moet Warande concreet wat opleveren en vooruit helpen en zich niet beperken tot af en toe wat overleg en informatie uitwisselen!

Voor meer informatie over Warande zie ook onze partnerpagina.