eHealthweek: waar we samen werken aan brede inzet van eHealth

eHealthweek: waar we samen werken aan brede inzet van eHealth

Geplaatst op: 19 januari 2018

VitaValley is partner van de eHealthweek 2018 (20-26 januari). Onze ambitie is het verbeteren van de gezondheidszorg en welzijn in Nederland. Dit doen we door het implementeren van digitale toepassingen die leiden tot echte doorbraken in zelfregie en zelfstandigheid. Tijdens de eHealthweek demonstreren vele partners de mogelijkheden van eHealth en leggen zij verbindingen om gezamenlijk actie te ondernemen.

In verschillende programma’s zet VitaValley in op brede inzet van bruikbare, betrouwbare en betaalbare eHealth toepassingen. Zo levert het Vitaal Thuis programma een belangrijke bijdrage aan de stijging van het gebruik van thuiszorgtechnologie.

Op 25 januari zijn de Vitaal Thuis werkgroepen te gast in Twente bij Zorg Groep Twente (ZGT) in Almelo. ZGT organiseert samen met het Health Innovation Park (HIP) een Interactieve eHealthmarkt en inspiratiesymposium. Die dag zal Vitaal Thuis een digitaal magazine publiceren met de resultaten van 2017 en een vooruitblik op 2018. Het symposium zal live gestreamd worden en is hier te bekijken en bij alle deelnemende instellingen. Het programma vindt u hier. Bij de eHealthmarkt kunnen (toekomstige) gebruikers ervaren wat eHealth voor hen kan betekenen. Er zijn onderzoekers aanwezig die vragen naar uw oordeel, advies of wens. U vindt het programma hier.

Wilt u ook deelnemen? De eHealth infomarkt is vrij voor iedereen, aanmelden is niet nodig. Bij het symposium is plaats voor 120 personen, aanmelden kan hier.