Vliegwiel in de Wijk

Sinds 2017 versnelt het Vliegwiel de opschaling van digitale zorg, zodat steeds meer mensen gebruik kunnen maken van slimme, effectieve vormen van zorg. Tot nu toe lag de focus van het Vliegwiel op telebegeleiding en digitale keuzehulpen vanuit de ziekenhuizen. Maar daar komt verandering in. Per 1 februari gaan we ook aan de slag voor cliënten in de wijkverpleging. De Patiëntenfederatie Nederland en VitaValley slaan graag de handen ineen binnen het Vliegwiel programma om de opschaling van digitale zorg in de wijkverpleging de komende tijd een extra impuls te geven.

Het Vliegwiel voor digitale transformatie in de zorg wil dat meer mensen de voordelen van goede digitale zorg kunnen ervaren. De Vliegwiel-coalitie ontwikkelt praktische tools, ondersteunt bij de implementatie en organisatie, deelt kennis en steunt onze missie. Iedereen kan een bijdrage leveren en zich aansluiten bij de coalitie. Lees meer over onze coalitie.

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen en nieuwe inzichten van Vliegwiel in de Wijk? Bekijk het nieuws van Vliegwiel in de Wijk dan hieronder. Wil je een bijdrage leveren of je aansluiten bij de coalitie? Stuur dan een bericht naar Pasquelle van Ruiten, programmamanager Vliegwiel in de Wijk, via pvanruiten@vitavalley.nl.