Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEBINAR || In steeds meer steden in Nederland werken verschillende partijen samen om de gezondheid van mensen in een kwetsbare positie (lage SEP) te stimuleren via e-health én door middel van een integrale wijkaanpak. Zij zetten de Persoonlijke Gezondheidscheck (van &Niped) óf Mijn Positieve Gezondheid (van iPH) in.

Dit in combinatie met een gesprek dat het bewustzijn rond hun gezondheid vergroot en ze uitnodigt te werken aan de verbetering daarvan draagt bij aan de verbetering van gezondheid in Nederland. Per wijk benaderen zij minimaal 25 mensen om ook macro-informatie over de gezondheidssituatie te kunnen destilleren.

Vergelijking van onderzoeksresultaten en impactstudies uit de pilotsteden
De aanpak van het project ‘Stimuleren Gezondheid Kwetsbare Groepen door Persoonlijke Preventie via e-Health’ wordt onderzocht door een team van onderzoekers van het Erasmus MC. De resultaten van dit onderzoek worden vergeleken met de impactstudies (SROI) die VitaValley heeft uitgevoerd met de partijen uit de pilotsteden. Tijdens het webinar op donderdag 25 november zullen we terugblikken op het onderzoek en het project. Wil jij weten wat de resultaten zijn? Schuif aan bij het webinar op donderdag 25 november!

Tijd: 11:00 – 12:00
Aanmelden: Meld je aan via deze link.

Organisator

Projectgroep ‘Stimuleren Gezondheid Kwetsbare Groepen door Persoonlijke Preventie via e-Health’