Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De druk op de zorg is enorm. Digitale zorg heeft de potentie om deze druk te verlichten. In verschillende rapporten wordt beschreven hoeveel tijd de inzet van zorgtechnologie kan besparen. Maar om dit te realiseren is vaak eerst wel een tijdsinvestering nodig voor de implementatie. Hierin verwachten we vaak een actieve rol van zorgmedewerkers. Maar overvragen we hiermee de zorgmedewerkers niet?

In deze talkshow, op 10 februari (15:00 – 16:30), gaan we in gesprek over hoe de zorgmedewerker centraal kan staan bij het implementeren van digitale zorg. Dit gesprek voeren we met zorgorganisaties die met behulp van Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) bezig zijn met het implementeren en opschalen van e-health. Hierbij maken er een eerlijk gesprek van. Dus niet alleen maar mooie voorbeelden, maar ook aandacht voor de uitdagingen en mislukkingen.

Aanmelden
Interesse? Meld je dan nu aan via deze link.

Deze talkshow is onderdeel van de Slimme Zorg Estafette dat van 27 januari t/m 25 februari 2022 plaatsvindt. Tijdens de Slimme Zorg Estafette staat innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal. Lees hier meer informatie over de Slimme Zorg Estafette.

Gegevens

Datum:
10 februari 2022
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,