Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wegens het grote enthousiasme van de ruim 110 deelnemers aan dit webinar tijdens de Slimme Zorg Estafette afgelopen februari, organiseren we dit webinar nóg een keer.

Samen met medewerkers, cliënten en patiënten zoeken naar innovatieve werkwijzen en nieuwe technologische mogelijkheden. De meeste zorgprofessionals willen dit. Cliënten en patiënten willen dit ook, onder andere om meer vrijheid te ervaren in het zorgproces. Maar toch blijkt in de praktijk dat het niet altijd goed van de grond komt. Dit webinar gaat in op het gezonde gesprek voeren over technologie in zorg en welzijn. Met medewerkers én met patiënten en cliënten. Het samen doen. Want slimmer werken met aandacht voor elkaar, dat wil iedereen wel. Klinkt mooi toch? Zeker mooi, maar niet altijd gemakkelijk. En daarom zit dit webinar vol met tips en tricks en goede voorbeelden. Maar ook met signaleren van weerstand en signalen dat de technologie toch niet zo goed wordt ontvangen.

Ben jij leidinggevende en wil je de veranderkracht in jouw team of organisatie vergroten? Of ben je projectleider of adviseur met een passie voor innovatie? Schrijf je dan in voor deze leuke interactieve sessie en dan staat je een ochtend met veel inspiratie te wachten.

Deze sessie is een samenwerking tussen VitaValley, het Vliegwiel, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn en RegioPlus.

Gegevens

Datum:
13 april 2023
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Tags:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/578731420257

Locatie

Online

Organisatoren

VitaValley
Vliegwiel coalitie
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn