Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe kom je tot duurzame financiering van e-health? Leer tijdens een tweedaagse gratis masterclass een SROI impactanalyse maken en ga hier direct zelf mee aan de slag.

De opleidingsdagen zijn op 15 mei en 8 juni 2023. Er kunnen maximaal 5 SET-projecten deelnemen aan de masterclass, dus wacht bij interesse niet te lang met inschrijven.

Exclusief voor SET-up

Binnen SET-up is veel vraag naar het opstellen van een maatschappelijke business case.  Daarom organiseren we exclusief voor SET-up een gratis masterclass Social Return on Investment (SROI). Tijdens de masterclass leer je over de beproefde internationale SROI methodologie en ga je aan de slag met je eigen SET-project.

Deze tweedaagse masterclass biedt praktische achtergrondinformatie, instructies, dialogen en simulaties. Ga in gesprek met interne en externe stakeholders en ontwikkel – onder begeleiding van Pim Ketelaar (programmadirecteur VitaValley) en Mieke Klerkx (programmamanager VitaValley) – een SROI Quick Scan voor jouw project.

De Masterclass SROI is beschikbaar voor 5 reguliere SET-projecten. Je kunt met 2 personen per organisatie deelnemen aan de masterclass. Denk aan de SET-projectleider, innovatie manager, business controller, leden uit het projectteam of betrokken zorgverleners.

Wat levert het op?

  • Kennis over de internationaal erkende SROI methodologie;
  • Een eigen QuickScan SROI-analyse waarmee je over je SET-project in gesprek kunt met interne en externe stakeholders;
  • Inzichten in je rol en vaardigheden als professional in het project;
  • Inzichten over het ontwikkelen van coalities;
  • Kennis van good practices vanuit het SET-up Leernetwerk.

Wanneer en waar?

De opleidingsdagen zijn op maandag 15 mei en donderdag 8 juni van 10.00 – 16.00 uur. De opleidingsdagen zullen op locatie centraal in het land plaatsvinden. De locatie volgt na de aanmelding van de deelnemers.

Houd daarnaast alvast rekening met de individuele bespreking van 1,5 à 2 uur van de uitgewerkte SROI QuickScan op 3 of 6 juli.

Interesse?

Aanmelden kan via setup@vitavalley.nl. Neem voor meer informatie contact op met Mieke Klerkx – mklerkx@vitavalley.nl

Gegevens

Datum:
15 mei 2023
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

VitaValley