Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEBINAR || In steeds meer steden in Nederland werken verschillende partijen samen om de gezondheid van mensen in een kwetsbare positie (lage SEP) te stimuleren via e-health én door middel van een integrale wijkaanpak. Zij zetten de Persoonlijke Gezondheidscheck (van &Niped) óf Mijn Positieve Gezondheid (van iPH) in.

Dit in combinatie met een gesprek dat het bewustzijn rond hun gezondheid vergroot en ze uitnodigt te werken aan de verbetering daarvan draagt bij aan de verbetering van gezondheid in Nederland. Per wijk benaderen zij minimaal 25 mensen om ook macro-informatie over de gezondheidssituatie te kunnen destilleren.

Groeiend aantal pilots in Nederland
Het leer- en innovatienetwerk van de projectgroep ‘Stimuleren Gezondheid Kwetsbare Groepen door Persoonlijke Preventie via e-Health’ groeit! Naast Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam, hebben inmiddels ook Markenesse, Helmond en initiatiefnemers uit Noord-Nederland zich aangesloten. Dit najaar delen zij hun kennis en ervaringen door middel van verschillende webinars.

Webinar met initiatiefnemers uit Helmond, Markenesse en Noord-Nederland
De nieuwe pilotsteden, Helmond, Markenesse en Noord-Nederland, delen hun kennis en ervaringen graag met anderen. Daarom organiseert de projectgroep zes keer per jaar een webinar waarin ervaringen worden gedeeld. Ben je benieuwd naar de initiatieven uit Helmond, Markenesse en Noord-Nederland? Schuif aan bij het webinar op donderdag 23 september!

Tijd: 11:00 – 12:00
Aanmelden: Meld je aan via deze link.

Organisator

Projectgroep ‘Stimuleren Gezondheid Kwetsbare Groepen door Persoonlijke Preventie via e-Health’