Op het prachtige Landgoed Groot Zonneoord in Ede vindt op 28 september het SET-up Festival plaats. Na een geslaagde eerste editie is het dit jaar tijd voor ‘The best of SET-up’. Tijdens het festival komen gelijkstemde professionals actief binnen de SET-up community – van projectleiders, adviseurs, experts tot zorgverleners – samen voor een dag vol inspiratie, informatie en verbinding.

Workshops
Het belangrijkste doel van het SET-up Festival is om te inspireren. Dit doen we onder andere door een aanbod van verschillende workshops. Eén van de workshops is ‘Verhalend vooruit: verdiepen en transformeren vanuit echte ervaringen’. Onder leiding van Barbara van der Steen, werkzaam als coach en psycholoog voor bestuurders, leiders en professionals, duik je in ‘de binnenkant’ van de innovatiepraktijk. Niet alleen de succesverhalen, maar ook die momenten waarop het vastliep, bieden diepere betekenissen. In deze workshop ga je je eigen ‘hero’s journey’ uitwerken. Door stil te staan bij deze echte ervaringen in het werk, ontdek je met elkaar die kwaliteiten, mechanismen en obstakels die betekenisvol zijn voor ieders praktijk.

Tijdens de workshop ‘Impact maken met infographics’, gegeven door Lian Schepers van de Beeldspeler, leren deelnemers hoe het proces van infographics maken werkt. We willen in ons werk immers steeds vaker dat informatie kort, bondig en visueel is. Als je de kern van je verhaal in één oogopslag duidelijk wilt maken, is een infographic een krachtig middel. In deze workshop ontdek je hoe je, ook zonder achtergrond in vormgeving, je boodschap helder kunt overbrengen op één A4-tje.

 

Verbinding
Het SET-up Festival gaat verder dan alleen leren en inspireren. Het draait ook om het creëren van waardevolle verbindingen en het uitwisselen van ervaringen met gelijkgestemde professionals. Ontmoet nieuwe mensen, bouw aan je netwerk en profiteer van de waardevolle inzichten die ontstaan uit het delen van kennis en best practices.

Ben je geen SET-up deelnemer en wil je toch graag deelnemen aan het SET-up Festival 2023? Stuur dan een mailtje naar setup@vitavalley.nl.