Samen naar een succesvolle implementatie

Focus van SET-up is praktische ondersteuning en uitwisseling van kennis tussen de innovatieclusters. Daarbij werken we vraag gestuurd. Een belangrijk onderdeel van de SET regeling is het delen van kennis en ervaringen met elkaar. We coachen elkaar en schakelen expertise in waar dat nodig is. Met als doel dat de activiteiten blijvend leiden tot het op grote schaal en structureel inzetten van E-Health in de reguliere zorg aan en ondersteuning van mensen thuis, ook na(ast) de projecten binnen SET.

Wat bieden we aan?
We onderscheiden drie soorten van ondersteuning voor SET deelnemers:

A. Gerichte training, coaching en ondersteuning – op basis van fasering:
We ontwikkelen een agenda van trainingen, workshops en masterclasses die in en met de regio’s gaan plaatsvinden. Denk aan onderwerpen zoals het inbrengen van gebruikersperspectief, verandermanagement of structurele financiering.

B. Ondersteuningsaanbod op maat – op basis van vragen van de deelnemers:
Dit betreft vraaggestuurde, praktische ondersteuning en uitwisseling van kennis tussen de innovatieclusters. SET deelnemers kunnen, via de aanvrager, een beroep doen op deze ondersteuning. Het gaat hierbij om kleinschalig advies en het leggen van verbindingen

C. Online community:
Het doel van de online community voor SET deelnemers is de laagdrempelige mogelijkheid om online kennis en ervaringen uit te wisselen en om de geleerde lessen van SET te borgen. Het ondersteuningsaanbod van SET-up is niet statisch, maar zal halfjaarlijks worden herzien op basis van de behoeften van de deelnemers.

Alle bovenstaande informatie is terug te vinden op onze digitale folder.

Toegang tot online community
Het doel van de online community voor SET deelnemers is de laagdrempelige mogelijkheid om online kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo kunnen vragen of discussies gestart worden via het forum en kunnen ervaringen en tips gedeeld worden over een e-health toepassing.
De online community is een besloten gedeelte op de website van zorginnovatie.nl. U kunt een account aanmaken op zorginnovatie.nl. Dit doet u door rechtsboven te klikken op het icoon voor ‘inloggen’ en hierna volgt u de instructies voor het aanmaken van een nieuw account. Eén van onze administrators zal u hierna toegang geven tot de besloten omgeving van de SET-up community. Dit kan enkele dagen duren. Heeft u al een account op zorginnovatie.nl? Geef dit dan aan Sanne door (skok@vitavalley.nl). U zult dan op dit bestaande account toegang krijgen tot de besloten SET-up community.

Agenda
Op deze pagina vindt u een overzicht van de eerstvolgende bijeenkomsten. U kunt zich via deze website voor de desbetreffende bijeenkomsten inschrijven. Het ondersteuningsaanbod van SET-up is niet statisch, maar zal halfjaarlijks worden herzien op basis van de behoeften van de deelnemers.