Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op 17 juni 2021 (nieuwe datum) organiseert ICT&health de 5e editie van de Openingsmanifestatie. Het jaarlijks terugkerende grote congres van de zorg over de toekomst van de zorg, slimme innovaties en technologieën, randvoorwaarden, ondersteuning en duurzame samenwerkingen, organiseren wij dit jaar vanuit het Circustheater fysiek én op een interactief state of the art digitaal platform.

De coronapandemie én de toenemende druk op de zorg heeft laten zien dat digitale zorg, innoveren en samenwerking tussen zorgorganisaties alsook met de private sector, enorm belangrijk voor de toekomst van de zorg en maatschappij zijn.

Voor alle deelnemers en bezoekers is er een interessant programma samengesteld. De dag wordt gevuld met een combinatie van interessante sprekers, nuttige kennissessies en diverse workshops. Op het moderne Innovatieplein kun je van alles zien en beleven op het gebied van digitale zorginnovaties die ertoe doen met werkende voorbeelden en tips van relevante partijen. Ook kun je in gesprek met deskundigen die je op weg helpen. Het congres is bovendien de ideale bijeenkomst voor het delen van kennis, te netwerken en om samenwerkingen met zorgorganisaties, overheid, zorgverzekeraars, gemeenten en leveranciers te onderzoeken en te verzilveren!

Wat: ICT & Health Openingsmanifestatie 2021
Waar: 
Fysiek (Circustheater Den Haag) en via een digitaal congresplatform
Wanneer: 
donderdag 17 juni vanaf 08.30 uur.

Meer informatie en aanmelden
Lees meer informatie en meld je direct aan via deze link.

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
08:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

SET-up
Telefoon:
0630021330
E-mail:
setup@vitavalley.nl